Brann og nødlys

Alle nybygg er det krav om å ha brannvarsling og nødlyssystem. Elektor installasjon AS har et godt samarbeid med alle leverandører og har stor kunnskap på montering, idriftsettelse og service.

BRANNALARM

En naturlig del av sikkerhet er brannalarm. Brannalarm er en naturlig del av installasjoner i nybygg og innen rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Elektor Installasjon AS har i årenes løp levert betydelige installasjoner på brannalarmløsninger. Vi er underleverandør til mange av landets beste leverandører og produsenter på brannalarmsløsninger. Vi er sertifisert systeminstallatører for disse produktene.

For å få en grundig beskrivelse og god innføring i produkter og leveranser, ta gjerne kontakt med en av våre prosjektledere.

Elektor Installasjon As har avtaler med de fleste av de store leverandørene av brannalarmløsninger. Blant annet:

  • Autronica Fire and Security AS
  • Elotec AS
  • Schneider Electric
  • Eltek Fire & Safety by Honeywell
  • Siemens

NØDLYS

Når lyset blir borte skal alle som er i bygget komme seg ut etter anviste føringsveier. Derfor er det krav om at byggene skal være utstyrt med et funksjonelt og driftsikkert nød- og ledelys installasjon.

Vi har samarbeid med de fleste produsenter av nød/ledelys. Vi hjelper deg til å få en gunstig løsning basert på ditt behov.

Elektor Installasjon As installerer dedikerte og sentraliserte løsninger. Statelige og kommunale institusjoner samt bedrift og enkeltkunder benytter oss.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram