Smarthus

Elektor Installasjon as har spesialkompetanse innenfor smarthus. Vi installerer og bistår med råd og tips på hva som er kan være lurt å ha med i en smarthusinstallasjon enten det er hjemme eller på hytta. Vi leverer og monterer systemer fra blant annet Elko Smart, Futurehome og Eaton X-comfort.

Hva er et smarthus, og burde jeg ha det?

Et smarthus er et hus som er i stand til å styre seg selv. Samtidig gir det gir deg muligheten for å overstyre og overvåke hva som foregår i boligen. Mange systemer støtter at du kan overvåke anlegget på mobilen slik at du kan se om varme er av eller på, samt gjøre endringer.

Smart stikkontakt er en av flere spennende muligheter du har med et smarthus. Glemmer du for eksempel å slå av kaffetrakteren kan du enkelt gjøre det fra mobilen med noen få tastetrykk.

Fungerer brytere som normalt?

Brytere fungerer som normalt. Det fine med smartbrytere er at du kan knytte alle brytere, varme solskjermer og lignende som er integrert i smarthuset opp mot såkalt modusbrytere som enkelt lar deg veksle mellom moduser som hjemme, borte, natt, ferie osv. Dette gjør at alt i huset går til ønsket tilstand når man kommer eller forlater boligen.

Hvordan går jeg frem for å gjøre boligen min til et smarthus?

Det enkleste er å starte med noen få produkter som kan bidra til en enklere hverdag for deg. Start gjerne med noen få brytere og varmestyring på en ovn eller to så er du i gang og får dermed en ide om hva et smarthus kan bety for din komfort.

Future Home og Elko Smart

For våre kunder benytter vi i stor grad produkter fra Future Home og Elko Smart. Begge systemer gjør bruker i stand til å styre store deler av de elektriske punktene ved hjelp av en applikasjon på telefonen. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi til med å finne det systemet som passer best for din bolig.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram